NAŠA OBLJUBA »360 PURE«

Jamieson je zavezan k izboljševanju zdravja in dobrega počutja že vse od leta 1922. Naša obljuba »360 Pure« predstavlja našo zavezanost tej predanosti s preseganjem industrijskih standardov, s katerimi zagotavljamo, da so naši izdelki najvarnejši, najčistejši in najučinkovitejši.

To je naša obljuba sebi in, kar je še pomembneje, vam.

»360 Pure« se začne z visokokakovostnimi sestavinami

Naš celovit postopek izbire zagotavlja, da se v vseh izdelkih, ki jih proizvajamo, uporabljajo samo najboljše sestavine iz visoko kakovostnih virov. Sestavine izbiramo ne le na podlagi tega kaj vsebujejo, temveč tudi česar ne vsebujejo ter glede na to kje in kako so pridelane, nabrane in predelane. To je eden od razlogov, da nas lahko iskanje sestavin popelje po vsem svetu.

»360 Pure« zagotavlja absolutno čistost izdelka

Sestavine, ki jih uporabljamo, strogo spremljamo, preverjamo in analiziramo. Preden jih potrdimo za uporabo, preverimo, ali so v njih nečistoče - težke kovine, pesticidi, topila in mikrobiološki kontaminanti. Dokumentacija spremlja vsako sestavino skozi njeno življenje. Še dolgo potem, ko se izdelek Jamieson znajde na policah lekarn, je mogoče vsako sestavino izslediti vse do datuma, ko je sestavina vstopila v naše proizvodne prostore in serije, v kateri je bila uporabljena.

»360 Pure« za dosledno učinkovitost izdelka

Izpostavljenost toploti in vodi med proizvodnim postopkom lahko vpliva na moč izdelka. Jamieson varuje učinkovitost izdelka z uporabo postopkov ekstrakcije brez alkohola in topil ter suhega stiskanja s tabletiranjem, ki preprečujejo redčenje in kontaminacijo.

»360 Pure« se zanaša na pametno proizvodnjo

Med proizvodnjo krmilniki pretoka zraka preprečujejo navzkrižno kontaminacijo. Oprema - tehtnice, mešalniki, tabletirni stroji, oprema za premaze in analitske naprave - je strogo očiščena. Redna kalibracija in diagnostični testi zagotavljajo natančnost proizvodne opreme. Voda za predelavo prihaja iz prečiščenega vira. Majhne, ​​skrbno nadzorovane proizvodne serije Jamiesona zagotavljajo, da lahko vsak dan v tednu kupite najbolj sveže izdelke z največjo učinkovitsotjo.

»360 Pure« znak ločuje Jamieson od ostalih - je simbol varnih, čistih in učinkovitih izdelkov, ki jim lahko zaupate.