Jamieson Glukozamin, Hondroitin in MSM, tablete

Jamieson Glukozamin, Hondroitin in MSM je prehransko dopolnilo z visoko jakostjo aktivnih učinkovin.
39,90  €
Razpoložljivost: Na zalogi
Opravite nakup

Jamieson Glukozamin, Hondroitin in MSM 1300 mg združuje tri dobro znane naravne spojine, ki pomagajo vzdrževati zdrave sklepe in hrustanec.

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorja, škroba, glutena, laktoze, umetnih arom ali konzervansov. Brez GSO. Izdelek ni primeren za vegane.

 

Opozorilo za alergike: vsebuje sestavine iz skeleta kozic in rakov.

Odmerjanje odrasli: 1 tableta na dan z obrokom.

Ne jemljite tablet pred spanjem. Priporoča se jemanje prehranskega dopolnila najmanj 1 mesec.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 1 tableta vsebuje
glukozaminijev sulfat
(glukozaminijev sulfat KCl iz zunanjega skeleta kozic in rakov)
500 mg
hondroitinsulfat (hondroitinsulfat natrij iz govejega hrustanca) 400 mg
metilsulfonilmetan (MSM) 400 mg

Sestavine: glukozaminijev sulfat (KCl iz zunanjega skeleta kozic in rakov), hondroitinsulfat (natrij iz govejega hrustanca), metilsulfonilmetan (MSM), mikrokristalna celuloza (sredstvo proti sprijemanju), natrijev karmelozat premreženi, sredstvo za glaziranje (hipromeloza, glicerol, smukec), rastlinska stearinska kislina, silicijev dioksid.

Opozorilo: Če ste noseči ali dojite se pred uporabo izdelka posvetujete z zdravnikom. Prav tako se posvetujte z zdravnikom, če se vam pojavijo naslednji simptomi: slabost, abdominalna bolečina, slaba prebava, driska, zaprtje, omotica, zaspanost in glavobol, izpuščaj, srbenje, pordelost kože. Previdnost je potrebna pri: diabetikih ali bolnikih  z glukozno intoleranco, bolnikih z znanim tveganjem za razvoj srčno-žilnih bolezni (npr. povišan holesterol), astmatikih, bolnikih, ki jemljejo določena zdravila (predvsem kumarinska antikoagulacijska zdravila, kot je npr. varfarin), pri tistih, ki so alergični na glukozamin ali hondroitin.

Shranjevati pri temperaturi od 15 °C do 25 °C.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelka ne uporabite, če je zaščitni pečat poškodovan.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.