Jamieson Vitamin B12 1000 μg s sladili, podjezične tablete

Jamieson Vitamin B12 1000 μg z naravnim okusom češnje je prehransko dopolnilo, ki vsebuje metilkobalamin, ki ima hitrejše delovanje v primerjavi s cianokobalaminom.

15,90  €
Razpoložljivost: Na zalogi
Opravite nakup

S klikom na gumb vas bomo preusmerili v spletno trgovino carso.si.

Vitamin B12 prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju, k presnovi homocisteina, delovanju živčnega sistema in k sproščanju energije pri presnovi. Ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, delovanju imunskega sistema in pri delitvi celic.

Izboljšana formula saj vsebuje metilkobalamin, ki ima hitrejše delovanje v primerjavi s cianokobalaminom. Podjezične tablete se bolje absorbirajo skozi sluznico membran v ustni votlini in so tako bolj učinkovite, saj ne preidejo v stik s kislino v želodcu.

Odmerjanje: 1 tableta na dan, tableto raztopite na ali pod vašim jezikom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 1 tableta vsebuje % PDV*
Vitamin B12 (metilkobalamin) 1000 μg 40.000 %

Ostale sestavine: celuloza, kalcijev silikat, krospovidon, naravna aroma češnje, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat (rastlinski), silicijev dioksid), natrijev sulfat, sladilo (manitol, stevia).

*PDV = Priporočeni dnevni vnos 

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

Primeren za vegetarijance.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi od 15°C do 25°C.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.