Jamieson Vitamin C 1000 mg, tablete s podaljšanim sproščanjem

Jamieson Vitamin C 1000 mg je prehransko dopolnilo v obliki tablet s podaljšanim sproščanjem. Tablete vsebujejo visoko količino C vitamina (askorbinska kislina).
18,90  €
Razpoložljivost: Na zalogi
Opravite nakup

itamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni in zob. Prav tako ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in povečuje absorbcijo železa.


Na voljo v obliki tablet s podaljšanim sproščanjem.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov. Izdelek je primeren za vegane in vegetarijance.

Odmerjanje (odrasli): 1 tableta vsak drugi dan

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 1 tableta % PDV*
Vitamin C (askorbinska kislina) 1000 mg 1250 %

*PDV = Priporočeni dnevni vnos

Sestavine:Vitamin C (askorbinska kislina), mikrokristalna celuloza (vezivo), hipromeloza, rastlinska stearinska kislina, rastlinski magnezijev stearat, hidroksipropilceluloza in hipromeloza (sredstvi za oblogo), silicijev dioksid, karnauba vosek (sredstvo za oblogo).Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C).
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne uporabite, če je pečat poškodovan. Z zaprtjem vsebnika se ohranja svežina in čistost.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.