Jamieson Cold Fighter žvečljive tablete, s sladkorji in sladili

Jamieson Cold Fighter je prehransko dopolnilo za krepitev imunskega sistema*. Izdelek je primeren že ob prvih znakih, ko se imunski sistem sooča z dodatnimi izzivi, še posebej v obdobju hladnejših dni.

9,90  €
Razpoložljivost: Na zalogi
Opravite nakup

COLD FIGHTER naravni izdelek z aromo medu in limone za krepitev imunskega sistema*, že ob prvih znakih, ko se imunski sistem sooča z dodatnimi izzivi, še posebej v obdobju hladnejših dni.

*Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Potrebna je samo ena žvečljiva tableta na dan!

 

Naravno brez glutena. Izdelek ne vsebuje soli, umetnih barvil, arom ali konzervansov. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

 

Opozorilo za alergike: izdelek vsebuje mlečne sestavine in sojino olje.

Odmerjanje: Odrasli: žvečite 1 tableto na dan z obrokom. Priporočamo, da vzamete že ob prvem znakih, ko se imunski sistem sooča z dodatnimi izzivi in nekaj ur pred ali po jemanju drugih zdravil ali izdelkov naravnega izvora. O uporabi daljši od 2 mesecev se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priporočene dnevne količine in odmerka se ne sme prekoračiti.

 

Ena žvečljiva tableta vsebuje: 1 tableta (% PDV*)
Echinacea purpurea (ameriški slamnik) (20:1), ekstrakt 125 mg (kar je ekvivalentno 2.500 mg surove Echinacea purpurea)
Zingiber officinale (pravi ingver) (6:1), ekstrakt 50 mg (kar je ekvivalentno 300 mg surovega Zingiber officinale)
Vitamin C (askorbinska kislina) 90 mg (112,5 %)
Cink (cinkov oksid) 5 mg (50 %)

 *priporočeni dnevni vnos za odraslo osebo (PDV)

 

Sestavine: dekstroza (sladilo), ekstrakt ameriškega slamnika, manitol (sladilo), askorbinska kislina (vitamin C), ekstrakt pravega ingverja, naravni ojačevalec arome (maltodekstrin, modificiran živilski škrob, brezvodna mlečna maščoba, delno hidrogenirano sojino olje), aroma medu in limone, rastlinska stearinska kislina in rastlinske magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvi proti sprijemanju), aroma kurkume, cinkov oksid, aroma limone, sukraloza (sladilo), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), mentol (ojačevalec arome).

Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, če simptomi ne izginejo ali se poslabšajo, in pred uporabo v primeru, da imate avtoimunsko bolezen, progresivno sistemsko bolezen kot je tuberkuloza, kolagenoza, multipla skleroza, AIDS in/ali okužbo s HIV ali če jemljete imunosupresive. V primeru pojava preobčutljivosti (alergije) prenehajte z uporabo.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C).
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne uporabite, če je pečat poškodovan.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.