Jamieson Kvercetin 500 mg in Vitamin C 250 mg, tablete

Jamieson Kvercetin in vitamin C tablete so prehransko dopolnilo s 500 mg kvercetina in dodanim vitaminom C (250 mg).
34,90  €
Razpoložljivost: Na zalogi
Opravite nakup

Kvercetin je flavonol, podrazred flavonoidov, ki je polifenolna rastlinska spojina. Najdemo ga v številnih rastlinskih virih hrane, kot so čebula, zelena čebula, ohrovt, brokoli, jabolka, jagode, čaji. Jamieson prehranskemu dopolnilu je dodan še vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorja, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, arom ali konzervansov. Brez GSO. Primeren za vegane in vegetarijance.

Odmerjanje: Odrasli vzemite 1 tableto na dan z obrokom. Zaužijte vsaj 2-3 ure pred ali po jemanju drugih zdravil (tudi zdravil rastlinskega izvora). Po 12. tednu uporabe se posvetujte z zdravnikom glede nadaljnje uporabe.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 1 tableta (% PDV*)

kvercetin dihidrat

500 mg
Vitamin C (askorbinska kislina)

250 mg (313 %)

*priporočeni dnevni vnos (PDV)

 

Sestavine: kvercetin dihidrat, mikrokristalna celuloza (vezivo), dikalcijev fosfat (vezivo), askorbinska kislina, hidroksipropilceluloza (obloga tablete), rastlinska stearinska kislina (sredstvo proti sprijemanju), hipromeloza (obloga tablete), rastlinski magnezijev stearat in silicijev dioksid (sredstvi proti sprijemanju).

Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15 °C-25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Ne uporabite, če je pečat poškodovan. Z zaprtjem vsebnika se ohranja svežina in čistost.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.