Jamieson je bil več zaporednih let izbran za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko za vitamine*. In za to obstaja dober razlog: na hitro rastočem tržišču izstopamo zaradi naše edinstvene zaveze, da želimo potrošnikom ponuditi najčistejše, najvarnejše in najučinkovitejše naravne rešitve za zdravje, ki so na voljo.

NAŠI IZDELKI

Jamieson s ponosom ponuja širok nabor naravnih izdelkov za podporo zdravju celotne družine, kot so:

 • Vitamini in minerali
 • Prehranska dopolnila z omega 3
 • Izdelki za podporo zdravju prebavil in naravna dopolnila za boljši spanec
 • Vitamini za nosečnice in otroke v obdobju rasti
 • Rastlinski izvlečki in rešitve
 • Celotno linijo naših izdelkov si lahko ogledate tukaj.

Naši izdelki po vsem svetu slovijo po svoji čistosti in učinkovitosti. V panogi izstopamo zaradi naše zaveze h kakovosti, ki jo uresničujemo z obljubo »360 Pure«, da vam zagotovimo kar najkakovostnejše izdelke. Tukaj lahko izveste več o naši obljubi »360 Pure«.

CERTIFIKAT TRU-ID

Ni skrivnost, da je družba Jamieson po mnenju Kanadčanov najbolj zaupanja vreden proizvajalec vitaminov, mineralov in prehranskih dopolnil v panogi. Eden od glavnih razlogov za to je naša nenehna osredotočenost na čiste in kakovostne sestavine zaradi naše obljube »360 Pure«, ki smo jo dali našim strankam in potrošnikom. Da bi še bolj okrepili našo predanost h kakovosti in čistosti, je Jamieson sedaj postal prejemnik certifikata TRU-ID.

TRU-ID je neodvisen kanadski program za certificiranje DNK. Uporablja najnovejšo tehnologijo DNK, s katero izsledimo učinkovine v rastlinskih prehranskih dopolnilih in probiotikih vse do njihovega botaničnega porekla, s čimer lahko potrdimo njihovo pristnost. Jamieson je del tega revolucionarnega programa že od samega začetka, zato pomaga utirati pot k boljšim standardom v panogi.

Če želite izvedeti več o certifikatu TRU-ID, kliknite tukaj.

JAMIESON: ZGODOVINA INOVACIJ

Jamieson je vodilna družba na področju naravnih izdelkov za zdravje in v Kanadi utira pot na področju razvoja novih izdelkov. Naša družba ima izjemen seznam inovacij tako na področju formul kot tudi sistemov vnosa v telo:

 • Prvi vitamini z visoko potentnostjo in učinkovitostjo
 • Družina mlečnokislinskihbakterij z gastrorezistentno oblogo, ki jih je mogoče hraniti na sobni temperaturi
 • Najmanjša in najbolj učinkovita mini tableta s kalcijem

Prvo prehransko dopolnilo za sklepe v Kanadi, ki se jemlje enkrat dnevno in dokazano olajša simptome v 7 do 10 dneh. Leta 2004 je Jamieson pomagal ustanoviti direktorat za naravne izdelke in izdelke za zdravje brez recepta (»Natural and Non-Prescription Health Products Directorate«). Gre za regulativni organ, ki pokriva področje naravnih izdelkov za zdravje v Kanadi. Predstavniki družbe Jamieson ves čas tesno sodelujejo z direktoratom pri oblikovanju pravilnikov, ki bodo zagotovili, da bodo kanadski naravni izdelki za zdravje varni, učinkoviti in visokokakovostni.

VODILNA VLOGA NA PODROČJU OKOLJSKIH VPRAŠANJ

Jamiesonova predanost k izboljšanju zdravja in dobrega počutja seveda zajema tudi naše okolje. Naše okoljske pobude zagotavljajo, da:

 • izpolnjujemo vse domače in mednarodne okoljske predpise ter po možnosti uvajamo pobude, ki presegajo vladne zahteve;
 • upoštevamo vpliv novih izdelkov, embalaže, tehnologij in operativnih postopkov na okolje;
 • k ohranjanju okolja spodbujamo tako na notranji kot tudi zunanji ravni v okviru naših odnosov s poslovnimi partnerji, dobavitelji in strankami.

JAMIESON PO SVETU

Iz sedeža družbe v Kanadi Jamieson vpliva na življenja potrošnikov po vsem svetu. Izdelki Jamieson se iz Kanade distribuirajo v več kot 45 držav. Zavezani smo rasti in novim priložnostim za distribucijo, pridobitve in strateška povezovanja. Jamieson, ki je prava multinacionalna in večkulturna družba, ponuja obilje mednarodnega znanja in regionalnih izkušenj, da lahko bolje služi svojim strankam.

*Raziskava izvedena za Kanadsko tržišče, ocena zaupanja v blagovno znamko podana na podlagi odgovorov Kanadskih potrošnikov kategorije vitaminov, mineralov in dodatkov (VMS).