Jamieson BABY Vitamin D3 10 μg (400 i.e.), kapljice

Jamieson BABY Vitamin D3 10 μg (400 i.e.) je prehransko dopolnilo v priročni obliki kapljic v oljni raztopini s QualiTM-D vitaminom D3

19,90  €
Razpoložljivost: Na zalogi
Opravite nakup

Vitamin D v priročni obliki kapljic v oljni raztopini z naravnim, patentiranim QualiTM-D vitaminom D3. Jamieson Baby kapljice z vitaminom D, so odlična alternativa sintetično pridobljenem vitaminu D3 v kapljicah. Ena kapljica na dan pokrije potrebe po tem pomembnem vitaminu, v pakiranju pa je tako zaloga za eno leto uživanja. Jamieson Baby kapljice ne povzročajo krčev pri dojenčkih.

Vitamin D prispeva k normalni absorbciji kalcija in fosforja, ohranjanju zdravih kosti in delovanju mišic.

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil ali arom. Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek ni primeren za vegane.

Odmerjanje: Zaužijte eno kapljico na dan, direktno na jezik ali pa s hrano ali vodo. Obrnite stekleničko popolnoma navzdol ter je ne pretresajte, saj bo kapljica prišla ven sama. Za majhne otroke si kapljico dajte na konico prsta in podrgnite po notranji strani otrokovega lica ali jo zmešajte s hrano.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 1 kapljica vsebuje % PDV*
Vitamin D (holekalciferol) 10 μg (400 i.e.) 200 %

*PDV = Priporočeni dnevni vnos

Sestavine: sončnično olje, vitamin D3 (holekalciferol).

 

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi od 15°C do 25°C.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.