Skrivnost do bolj zdravega življenja?

Prave sestavine.

Pomembno je vedeti, kaj vnašate v svoje telo. Certifikat TRU-ID® je znak čistih sestavin pridobljenih iz čistih virov. Ko vidite logotip TRU-ID® na izdelkih Jamieson, ste lahko prepričani, da je vsaka aktivna učinkovina bila testirana neodvisno od proizvajalca, s strani Univerze v Guelphu, s čimer lahko potrdimo čistost aktivne učinkovine. DNK testiranje izsledi in preveri aktivne rastlinske in probiotične vrste nazaj do njihovega specifičnega življenjskega izvora, s čimer potrdi njihovo pristnost in preveri njihovo moč. To je obljuba TRU-ID®: tisto, kar je na navedeno na etiketi, je pravzaprav tisto, kar je v izdelku - nič več, nič manj.

Pogosta vprašanja o TRU-ID®

Zakaj imajo samo nekateri izdelki Jamieson logotip TRU-ID®?

TRU-ID® uporablja testiranje DNK, ki ga je mogoče opraviti samo na izdelkih, pridobljenih iz živih organizmov, na primer rastlinskih rastlin v naših rastlinskih dodatkih in bakterij v naših mlčenokislinskih izdelkih.

Kaj je rastlinski izdelek?

Rastlinski izdelek je vsak dodatek, pridobljen iz rastlin, kot so ameriški slamnik, brusnica, ginseng, česen in kurkuma.

Kaj pomeni certificiranje TRU-ID®?

TRU-ID® je neodvisen kanadski certifikacijski program, ki uporablja najnovejšo tehnologijo DNK za preverjanje prave identitete rastlinskih vrst ali bakterijskih sevov, navedenih na etiketi.

Zakaj je potrebno testiranje TRU-ID®?

Z novo tehnologijo, ki jo uporablja TRU-ID®, sta kakovost in čistost dodatkov z rastlinskimi sestavinami in sevi bakterij še dodatno potrjeni. Vsako podjetje, ki proizvaja Prehranska dopolnila, lahko predstavi svoj izdelek za testiranje TRU-ID®; vendar lahko samo izdelki, ki izpolnjujejo pogoje TRU-ID®, dodajo logotip TRU-ID® na embalažo.